O nama
Škola Gitare i Harmonike
"nauči note uz muziku koju voliš"
Skola gitare casovi harmonike za decu Novi Sad

Dobro došli u noticu - škola gitare i harmonike!

   Sa ponosom i radošću Vam predstavljamo našu školu, gde deca uče pod sloganom "NAUČI NOTE UZ MUZIKU KOJU VOLIŠ" jer verujemo da je muzičko obrazovanje najlepše i najplodonosnije kada se temelji na ljubavi prema muzici koja ih inspiriše i čini srećnima.

   Posvećeni smo unapređenju muzičkog obrazovanje naših najmlađih još od 1990. tada pod drugim nazivom, a od 2012 godine kao "notica", postali smo prepoznatljiva institucija za učenje i sviranje gitare i harmonike.

   Naša škola kombinuje tradicionalne metode učenja sa inovativnim pristupima, kako bismo deci omogućili najbollje moguće iskustvo u sviranju harmonike i gitare.

   Jedna od naših posebnih prednosti je korišćenje najmodernijih tehnologija u muzičkom obrazovanju. U našoj školi koristimo američke softvere koji nam omogućuju da interaktivno i zanimljivo prenesemo znanje.

   Hvala što ste deo naše muzičke porodice notica. Sa Vašom podrškom i poverenjem, nastavljamo da negujemo ljubav prema muzici kod vaše dece i stvaramo muzičke note koje će odzvanjati zauvek.

Srdačno, Milutin Đorđević
notica na Youtube:
"nauči note uz muziku koju voliš"
Prvi koraci:
.
    U prvim - poèetnim koracima važno je dobiti radost u procesu uèenja, jer upravo u procesu uèenja mi rastemo!


Pusti Youtube
Kompjuter u nastavi:

    Koristeći interaktivne alate dajemo podstrek budućim rok i folk zvezdama da uz osmeh savladaju složene ritmičke šeme i teoriju muzike.
Pusti Youtube
Gitara I :
Pusti Youtube
Gitara I I :
Pusti Youtube
Harmonika I :
Pusti Youtube
Harmonika I I :
Pusti Youtube
Adresa:
Škola gitare "NOTICA"
Devet Jugovića 15
21000 Novi Sad 


Telefon
:
021/546 179; 064/464 85 99


Email
:
notica.rs@gmail.com

Social Media
:

Copyright © www.notica.rs.  All Rights Reserved